Majd néztek, mint a moziban

Elkezdtünk Kocsis Attila barátommal egy új projektet. Gondolom már néhányan láttátok is, hiszen kaptam néhány véleményt, hideget-meleget egyaránt. A Cinemakk (és itt a Makk Kálmán Mozira utaltunk :D) nevű videósorozat lényege egyértelműen a reklám. Úgy gondoltam jó ötlet lesz, ha bemutatjuk kicsit a filmeket, netán elemzzük is őket. A koncepció még ez volt az első videóban, aztán többször átnéztük és rájöttünk min kell változtatnunk. Ez a fajta bemutatás inkább csak a körítés, hiszen a legfontosabb eleme a dolognak, hogy a Makk Kálmán Mozit népszerűsítsük. Szóval mindenki nyugodjon le, lesznek jó videóink, csak bele kell jönnünk!

Van egy érzésem, hogy majd jönnek a gyanúsítgatások, hogy a Szirmaitól, meg a Dancsótól nyúlunk. Ők is filmekkel dolgoznak tény, de ők inkább szakmaiabb szemmel nézik, mi meg szimplán laikusként és itt is kiemelném a célt. Nekik mindegy, hogy hol nézed meg, akár moziban, akár letöltöd. Nekünk az a fontos, hogy ha egyrészt saját időnkből és saját eszközökkel dolgozunk másrészt, ha itt egy olyan mozi, ahol van 3D, premierrel egy időben lehet nézni elég sok filmet, vannak művészfilmek is, akkor ne menjen el a nézőközönség Debrecenbe. Ha Berettyóújfaluban nézel meg egy filmet, akkor a pénzedet Berettyóújfaluban hagyod, ezáltal a város lakossága fogja valamilyen formában látni ennek a hasznát (vagy legalábbis remélem). Ja, most a lokálpatrióta szól belőlem, de aki ismer tudja, hogy én ilyen vagyok.

Nem szeretném tovább ragozni ezt a dolgot igazából. Mi csináljuk a videókat, ti pedig nézzétek, lájkoljátok, kommenteljetek, osszátok meg vagy amivel igazán sokat segíthettek: menjetek moziba! :)